Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση

Οι παραγγελίες θα παραλαμβάνονται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, εφόσον πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται μέχρι τις 14:20 καθημερινά (εκτός Σάββατου - Κυριακής).

Κόστος αποστολής

Εντός Αττικής: Για παραγγελίες κάτω των 30€ (καθαρή αξία), το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5 ευρώ
Εκτός Αττικής: Για παραγγελίες κάτω των 50€ (καθαρή αξία) σε ένα τιμολόγιο, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 10 ευρώ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Εντός Αττικής: Για παραγγελίες άνω των 30€ (καθαρή αξία)
Εκτός Αττικής: Για παραγγελίες άνω των 50€ (καθαρή αξία)

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή της παραγγελία σας θα πρέπει πρώτα να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλέφωνο του καταστήματος (210 3318005).
Από τη στιγμή που η παραγγελία έχει παραδοθεί για αποστολή, δεν ακυρώνεται.

Επιστροφή/Αντικατάσταση προϊόντων

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωμάτα. Στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να επιστρέψει το προϊόν στον διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη ελαττωμάτων σε προθεσμία δέκα (8) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του είδους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης προοϊόντος, πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχεί στο προϊόν, εντός 3 εργάσιμων ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 210 3318005.