Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, NYXI∙NYXI Beauty Lounge, αποτελεί μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα στην Ελλάδα. Η Anna Almbanis ιδρυτής του NYXI∙NYXI, με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το brand με τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης για γυναίκες και άνδρες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον των NYXI∙NYXI Beauty Lounge αποτελούν ένα συνδυασμό χαλάρωσης και φροντίδας από μια κορυφαία ομάδα beauty experts.

Στο ενεργητικό της, η Αnna Almbanis απαριθμεί σημαντικά projects για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η L’oreal, καθώς υπήρξε η Nail Expert της Maybelline για την Ελλάδα. H δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε αμέτρητα περιoδικά μόδας ανα τον κόσμο, όπως η Vogue Greece, Vogue Arabia, Vogue Italia, Elle Germany, Harper's Bazaar και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, το όνομα της βρίσκεται πίσω από μεγάλα fashion shows , καθώς ηχηρά ονόματα στην παγκόσμια αγορά της μόδας όπως ο Tom Ford, o Jean Pal Gautier, η Mary Katrantzou και η Dior την έχουν εμπιστευτεί για τη δημιουργία των nail looks στα shows τους. Στο πλούσιο βιογραφικό της απαριθμεί και πολλές συνεργασίες με μεγάλες brands ομορφιάς ως ambassador, διαφημιστικές καμπάνιες και εμφανίσεις σε εκπομπές ως σύμβουλος ομορφιάς. Χάρη στην πολυδιάστατη, καλλιτεχνική προσέγγισή της, πολλά ονόματα από το χώρο του θεάματος την εμπιστεύονται για τη δημιουργία μοναδικών nail looks. Εξάλλου κάποιες από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, παραμένουν πιστές πελάτισσες της εδώ και πολλά χρόνια.

Eκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται, λειτουργεί και η σχολή του NYXI∙NYXI Νail Academy που εκπαιδεύει άρτια, εκατοντάδες φιλόδοξους nail artists κάθε χρόνο.

Τι μας ξεχωρίζει

Γιατί ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ;

Γιατί με παρουσία 20 ετών στο χώρο των άκρων, είμαστε το πρώτο nail salon που οι υπηρεσίες του αφορούσαν αποκλειστικά την περιποίηση των άκρων

Γιατί είμαστε up to date: δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες τεχνικές και τάσεις, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί οι συνεργάτες μας δεν είναι μόνο με άριστοι τεχνίτες, αλλά διέπονται από καλλιτεχνική «τρέλα» και αγάπη για το αντικειμενο τους.

Γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και στις συνθήκες υγιεινής του χώρου μας.

Γιατί δεν ακολουθούμε τάσεις, τις δημιουργούμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τ. (+30) 210 3318 005
Ευαγγελιστρίας 7 | TK. 10563 | Αθήνα
[email protected]